1 tl köömneid
1 tl fenkoliseemneid
1 tl koriandriseemneid
2 sibulat
1 küüslauguküüs
2 spl oliiviõli
1/2 tl cayenne`i pipart
140 g tomatipüreed
240 g tükeldatud ja kooritud tomateid
1 l köögiviljapuljongit
2 spl balsamicot
meresoola ja pipart
Purusta köömned, fenkol ja koriander uhmris ja rösti need kuival kuumal pannil. Haki sibulad ja küüslauk peeneks ja kuumuta potipõhjas õlis läbipaistvaks. Lisa laukudele röstitud ürdid, cayenne`i pipar ja tomatipüree. 2-3 minuti pärast vala juurde tükeldatud tomatid, sega korralikult läbi ning lisa puljong ja balsamico. Jäta supp 30 minutiks kaane alla hauduma. Maitsesta soola ja pipraga.
Friday, December 18, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment