Sibulamoos passib hästi teatud liharoogade, nagu rostbiifi või sea sisefilee juurde. Eriti mõnus on täiendada krõmpsuva moosiga aga väikeseid lihaseid suupisteid.
-
Kogus Koostis- ja maitseained
4 tk Punane sibul
2 dl Punane vein
2 sl Mesi
1 sl Värske tüümian
2 sl Punase veini äädikas
sool, pipar
1. Koori ja haki sibul.
2. Sega paksus potis hakitud sibul, punane vein ja mesi.
3. Lase segu keema, keera seejärel kuumus väiksemaks ja hauta, kuni vedelik on aurustunud.
4. Lisa veiniäädikas ja maitsesta. Kuumuta veel 10 minutit.
# Kui eelistad krõmpsuvate sibulatükkidega moosi, keeda seda kõrgemal kuumusel ja lühemat aega. Pehme konsistentsiga moosi jaoks on vajalik aga pikem keetmisaeg ja madalam temperatuur.
Kogustest valmib 300g hoidist.
Friday, December 18, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment